ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ ВКЛЮЧИ В КОНФЕРЕНЦИЯТА НА LEAD Network Europe

Екипът на ПРЕСТИЖ имаше привилегията да участва в най-голямата конференция по темите за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в Дюселдорф, Германия, организирана от LEAD Network Europe – Doing Not Trying: The Inclusive Journey.

Ето защо тези теми са толкова важни за нас:

  • Разнообразието е нашата сила. Нашата компания с гордост споделя, че 65% от всички служители са жени, а 71% са дамите, заемащи висши мениджърски позиции.
  •  Не става дума само за числа –  говорим за насърчаване на култура на приобщаване, при която всеки глас е ценен и всеки индивид се чувства овластен.

 

Изказваме нашата сърдечна благодарност към основателите на LEAD Network Mick Broekhof and Helayne Angelus за проправянето на пътя за всички нас. Тяхната неуморна работа създаде възможности за всички и вдъхнови промяна, оказвайки трайно въздействие в бързооборотния сектор.

Срещнахме се и с Allyson Zimmermann – новият изпълнителен директор на LEAD Network Europe. Заедно се ангажирахме да стимулираме положителната промяна не само в нашата компания, но и в България. Вярваме, че чрез нашите общи усилия можем да окажем значително въздействие в нашата местна общност.

В ПРЕСТИЖ ще продължим да настояваме за свят, в който разнообразието се почита, справедливостта е норма, а включването е стандарт. Горди сме, че сме част от това пътуване с LEAD Network Europe и очакваме с нетърпение да продължим сътрудничеството.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори