Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

По инициатива на г-жа Десислава Цветанова, учител в ПХГ „Св. св. Кирил и Методий“ град Велико Търново, група ученици посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ. В гимназията се обучават ученици по професия „Лаборант“ със специалност „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително- вкусови производства“.

В момента, учениците изучават „Технология за производство на захарни изделия“ и възможността да се запознаят с реалния производствен процес на едни от най-обичаните марки в България вафли и бисквити – Траяна, Мираж, Хипер, Споко и много други беше неповторимо изживяване за тях.

Най-голяма емоция за децата предизвика разглеждането на лабораториите за физико-химични, органолептични и микробиологични анализи, които осигуряват непрекъснат 24/7 контрол на производствения процес в ПРЕСТИЖ, както и нашата собствена лаборатория за научно-изследователска дейност.

Домакин на нашите скъпи гости и техните преподаватели беше Иванка Иванова, мениджър качество в компанията, която ги запозна с различни етапи от технологичния процес и работата в производствените лаборатории, както и ключовата роля на лаборантите, специалистите по качество и технолозите в ПРЕСТИЖ.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ПАРТНЬОРСТВОТО И УСПЕХА: ДИСТРИБУТОРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ И ГОДИШНИ НАГРАДИ ПРЕСТИЖ 2023

ПРЕСТИЖ конференция и награди 2023

ПРЕСТИЖ – ГОРД СПОНСОР НА ГЛОБАЛНИЯ ФОРУМ НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ #IDEI 2023

PRESTIGE_CWBB_

ПРЕСТИЖ С УЧАСТИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ 2023

SM_ME_PRESTIGE-2023

ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ ВКЛЮЧИ В КОНФЕРЕНЦИЯТА НА LEAD Network Europe

PRESTIGE & LEAD Network

ПРЕСТИЖ ЧАСТ ОТ ANUGA 2023

PRESTIGE AT ANUGA 2023

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei