Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

По инициатива на г-жа Десислава Цветанова, учител в ПХГ „Св. св. Кирил и Методий“ град Велико Търново, група ученици посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ. В гимназията се обучават ученици по професия „Лаборант“ със специалност „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително- вкусови производства“.

В момента, учениците изучават „Технология за производство на захарни изделия“ и възможността да се запознаят с реалния производствен процес на едни от най-обичаните марки в България вафли и бисквити – Траяна, Мираж, Хипер, Споко и много други беше неповторимо изживяване за тях.

Най-голяма емоция за децата предизвика разглеждането на лабораториите за физико-химични, органолептични и микробиологични анализи, които осигуряват непрекъснат 24/7 контрол на производствения процес в ПРЕСТИЖ, както и нашата собствена лаборатория за научно-изследователска дейност.

Домакин на нашите скъпи гости и техните преподаватели беше Иванка Иванова, мениджър качество в компанията, която ги запозна с различни етапи от технологичния процес и работата в производствените лаборатории, както и ключовата роля на лаборантите, специалистите по качество и технолозите в ПРЕСТИЖ.

Сподели: 

Виж още

ПОДАРЪК ЗА 1 ЮНИ – ПОСЕЩЕНИЕ В НАЙ-СЛАДКАТА КОМПАНИЯ

Деца-посещение-ПРЕСТИЖ

Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_ученици_посещение

СТУДЕНТИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ПОСЕТИХА ПРЕСТИЖ

Студенти УХТ посещение в ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ Е КОМПАНИЯ ФИНАЛИСТ ВЪВ FORBES BUSINESS AWARDS 2023

Forbes_Business_Awards

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ МЕЖДУНАРОДНАТА КАРАТЕ КУПА „ЕТЪР”

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти