ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

С огромна радост споделяме, че на официална церемония снощи ПРЕСТИЖ получи най-високото отличие НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ, в рамките на наградите на списание PROGRESSIVE, които отличават най-добрите компании във FMCG сектора в България.

Тази престижна награда е доказателство за изключителното качество и превъзходния вкус на нашите продукти и огромната любов и доверие, които нашите потребители имат към тях.

Конкуренцията в нашата категория беше изключително силна, което прави нашето постижение още по-забележително. Състезавайки се с едни от най-добрите компании в индустрията, сме горди, че ние сме на върха.

Ангажиментът ни към постигане на изключителни резултати е в основата на това, което правим и това признание означава много за нас. Благодарни сме на нашия невероятен екип, чиято упорита работа и отдаденост направиха това постижение възможно.

Благодарим и на всички наши клиенти за подкрепата и вярата в нашите марки. Уверени сме, че заедно ще продължим да определяме стандарта за качество в България и извън нея.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ И ТРАЯНА С ОТЛИЧИЯ ЗА ЛЮБИМИ МАРКИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ

ПРЕСТИЖ_Любима_Марка

Вълнуващи моменти от българския младежки STEAM & SPACE фестивал

PRESTIGE_HELLO_SPACE

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ