„Престиж-96” АД с приз „Работодател на годината“ за 2016 година

„Престиж-96” АД с приз „Работодател на годината“
за 2016 година

 

 

Компанията бе наградена в категория „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар”

 

„Престиж-96“ АД бе официално награден на тазгодишния форум „Работодател на годината“организиран от Агенция по заетостта към Министерство на труда и социалната политика.

Наградата бе връчена от заместник-министъра на труда и социалната политика Ивайло Иванов на г-жа Магдалена Сергиева, директор Човешки ресурси и администрация в компанията. „Много сме горди, че с развитието на дейността си Престиж успя да създаде устойчиви работни места и дългосрочна заетост не само за региона на град Велико Търново, но и за градовете и населените места около него – Горна Оряховица, Лясковец, Дебелец, Полски Тръмбеш, както и да се наложим като коректен, отговорен и предпочитан работодател.“, коментира отличието г-жа Сергиева. „Да гарантираш дългосрочната заетост на 600 човека, означава да осигуриш стандарт за развитие, да бъдеш отговорен за  съдбата на 600 семейства, същевременно оказвайки положително влияние върху  цялостното икономическо състояние и развитие на населените места, в които те живеят. Награди като тази дават допълнително признание за значението и смисъла на усилията, които влагаме в развитието на устойчив и отговорен бизнес. Вярваме, че именно той има съществена роля и принос за това България да се превърне в едно по-добро място за живеене.”, сподели в речта си Магдалена Сергиева.

Агенцията по заетостта връчи престижната награда на „Престиж-96“ АД и още 11 компании, допринесли за подобряването и дългосрочното развитието на заетостта в България.

 

Призът „Работодател на годината“ има за цел да отличи компаниите, които показват най-добри резултати в борбата с безработицата, като тази година наградите бяха разделени в две категории – „Работодатели с най-съществен принос на националния трудов пазар“ и  „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“. Престижните отличия бяха връчени от Зорница Русинова, министър на труда и социалната политика, Ивайло Иванов, заместник-министър на труда и социалната политика, Хасан Адемов, председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание и Драгомир Николов, изпълнителен директор на Агенцията по заетостта.

 

„Престиж-96“ АД е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж и Престиж Селекция. Компанията е създадена през 1996 година в град Велико Търново и вече две десетилетия е пример за успешно предприемачество, отлична инвестиционна политика и търговска стратегия.

 

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024