ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

Знаем, че вълнението във всяко семейство, в което има първокласник, е голямо. Родителите се стараят да подготвят всичко необходимо за старта на учебната година, а децата с огромно нетърпение и любопитство очакват първия учебен звънец, новите запознанства в училище, усмивката и топлата прегръдка на учителя.

Грижата за служителите на ПРЕСТИЖ и техните семейства е била винаги от първостепенно значение за нашата компания. Ето защо, като един от най-големите и отговорни работодатели в региона на Велико Търново, стартирахме инициатива в подкрепа на семействата на всички наши служители, чиито деца ще бъдат в първи клас през 2022. Щастливи сме, че по този начин можем да бъде част от техния специален момент.

За всички тях ПРЕСТИЖ осигури анатомична, удобна и много здрава раница, както и ученически пособия, нужни за старт на учебната година. Вярваме, че емоционалната, както и материалната подкрепа в един толкова важен етап от живота на родители и деца е от изключително значение, за което говорят и усмивките на част от малчуганите, които лично получиха своите подаръци в завода на компанията дни преди 15-ти септември.

Пожелаваме успех на всички деца и родители от голямото семейство на ПРЕСТИЖ!

Сподели: 

Виж още

ПОДАРЪК ЗА 1 ЮНИ – ПОСЕЩЕНИЕ В НАЙ-СЛАДКАТА КОМПАНИЯ

Деца-посещение-ПРЕСТИЖ

Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_ученици_посещение

СТУДЕНТИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ПОСЕТИХА ПРЕСТИЖ

Студенти УХТ посещение в ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ Е КОМПАНИЯ ФИНАЛИСТ ВЪВ FORBES BUSINESS AWARDS 2023

Forbes_Business_Awards

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ МЕЖДУНАРОДНАТА КАРАТЕ КУПА „ЕТЪР”

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти