ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

Знаем, че вълнението във всяко семейство, в което има първокласник, е голямо. Родителите се стараят да подготвят всичко необходимо за старта на учебната година, а децата с огромно нетърпение и любопитство очакват първия учебен звънец, новите запознанства в училище, усмивката и топлата прегръдка на учителя.

Грижата за служителите на ПРЕСТИЖ и техните семейства е била винаги от първостепенно значение за нашата компания. Ето защо, като един от най-големите и отговорни работодатели в региона на Велико Търново, стартирахме инициатива в подкрепа на семействата на всички наши служители, чиито деца ще бъдат в първи клас през 2022. Щастливи сме, че по този начин можем да бъде част от техния специален момент.

За всички тях ПРЕСТИЖ осигури анатомична, удобна и много здрава раница, както и ученически пособия, нужни за старт на учебната година. Вярваме, че емоционалната, както и материалната подкрепа в един толкова важен етап от живота на родители и деца е от изключително значение, за което говорят и усмивките на част от малчуганите, които лично получиха своите подаръци в завода на компанията дни преди 15-ти септември.

Пожелаваме успех на всички деца и родители от голямото семейство на ПРЕСТИЖ!

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ПАРТНЬОРСТВОТО И УСПЕХА: ДИСТРИБУТОРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ И ГОДИШНИ НАГРАДИ ПРЕСТИЖ 2023

ПРЕСТИЖ конференция и награди 2023

ПРЕСТИЖ – ГОРД СПОНСОР НА ГЛОБАЛНИЯ ФОРУМ НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ #IDEI 2023

PRESTIGE_CWBB_

ПРЕСТИЖ С УЧАСТИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ 2023

SM_ME_PRESTIGE-2023

ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ ВКЛЮЧИ В КОНФЕРЕНЦИЯТА НА LEAD Network Europe

PRESTIGE & LEAD Network

ПРЕСТИЖ ЧАСТ ОТ ANUGA 2023

PRESTIGE AT ANUGA 2023

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei