ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

Знаем, че вълнението във всяко семейство, в което има първокласник, е голямо. Родителите се стараят да подготвят всичко необходимо за старта на учебната година, а децата с огромно нетърпение и любопитство очакват първия учебен звънец, новите запознанства в училище, усмивката и топлата прегръдка на учителя.

Грижата за служителите на ПРЕСТИЖ и техните семейства е била винаги от първостепенно значение за нашата компания. Ето защо, като един от най-големите и отговорни работодатели в региона на Велико Търново, стартирахме инициатива в подкрепа на семействата на всички наши служители, чиито деца ще бъдат в първи клас през 2022. Щастливи сме, че по този начин можем да бъде част от техния специален момент.

За всички тях ПРЕСТИЖ осигури анатомична, удобна и много здрава раница, както и ученически пособия, нужни за старт на учебната година. Вярваме, че емоционалната, както и материалната подкрепа в един толкова важен етап от живота на родители и деца е от изключително значение, за което говорят и усмивките на част от малчуганите, които лично получиха своите подаръци в завода на компанията дни преди 15-ти септември.

Пожелаваме успех на всички деца и родители от голямото семейство на ПРЕСТИЖ!

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024