ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

Знаем, че вълнението във всяко семейство, в което има първокласник, е голямо. Родителите се стараят да подготвят всичко необходимо за старта на учебната година, а децата с огромно нетърпение и любопитство очакват първия учебен звънец, новите запознанства в училище, усмивката и топлата прегръдка на учителя.

Грижата за служителите на ПРЕСТИЖ и техните семейства е била винаги от първостепенно значение за нашата компания. Ето защо, като един от най-големите и отговорни работодатели в региона на Велико Търново, стартирахме инициатива в подкрепа на семействата на всички наши служители, чиито деца ще бъдат в първи клас през 2022. Щастливи сме, че по този начин можем да бъде част от техния специален момент.

За всички тях ПРЕСТИЖ осигури анатомична, удобна и много здрава раница, както и ученически пособия, нужни за старт на учебната година. Вярваме, че емоционалната, както и материалната подкрепа в един толкова важен етап от живота на родители и деца е от изключително значение, за което говорят и усмивките на част от малчуганите, които лично получиха своите подаръци в завода на компанията дни преди 15-ти септември.

Пожелаваме успех на всички деца и родители от голямото семейство на ПРЕСТИЖ!

Сподели: 

Виж още

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

ПРЕСТИЖ_подарък-раници-деца-първи-клас

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯТ ЖИВОТ

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТ

ПРЕСТИЖ ПОДСЛАДИ МЕЖДУНАРОДЕН КИОКУШИН ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА

ПРЕСТИЖ ПОДСЛАДИ МЕЖДУНАРОДНИЯ КИОКУШИН ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА

I МЯСТО ЗА МОБИЛНА ИНОВАЦИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО С ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ НА НАЯ

НАЯ мобилно приложение

СЕМЕЙСТВО ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЩЕ ПЪТУВА „С НАЯ В ДИСНИЛЕНД“

С НАЯ В ДИСНИЛЕНД