организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Щастливи сме да споделим някои от ключовите послания, които нашият изпълнителен директор Дарина Стоянова отправи по време на конференция „Empower HER Conference 2024 | Elevate to Excellence“, организирана от Американска Търговска Камара в България.

Дарина постави акцент върху това, че  „овластената жена може да прави това, което иска и го прави по начин, по който оставя положителна следа след себе си. Овластената жена разбира, че не може да бъде перфектна. Тя е вдъхновената жена, окуражената жена и жената здраво стъпила на земята. Вярвам, че организациите, в които има повече овластени жени са двигатели на прогреса.“

За нас в ПРЕСТИЖ, насърчаването на повече овластени жени не е просто цел, а реалност. Делът на жените в комапнията е 65%, а дамите, които заемат лидерски позиции, са 71%.

Събитието се проведе в сътрудничество с European Female Founder Forum. Специални гости бяха Мария Габриел, вицепремиер и министър на външните работи на Република България и Милена Стойчева, министър на иновациите и растежа.

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024