С ЛЮБОВТА КЪМ ВАФЛИ НАЯ ИДВА И БЕБЕ НАЯ

Това не е история от маркетинг стратегията за бранда НАЯ, а историята на семейство Валери и Рая Михайлови и плода на тяхната любов към вафли НАЯ – бебе НАЯ.

В началото на месец май 2022 г с нас се свързаха Валери и Рая Михайлови. В своя имейл до ПРЕСТИЖ те ни споделят за своята любов, както помежду им, така и към нашите вафли НАЯ.  Нещо повече – младото семейство по това време са в очакване на своята първа рожба, която планират да кръстят НАЯ.

Не след дълго, бебе НАЯ е вече факт, Валери и Рая Михайлови щастливи родители, а всички ние в ПРЕСТИЖ горди, че имаме толкова верни почитатели на нашите продукти и марки.

Нашите колеги от маркетинг отдела Сияна Драгиева и Стефан Младенов се срещнаха лично с татко Валери, за да връчат подаръци от ПРЕСТИЖ за бебе НАЯ и много вафли НАЯ за младото семейство Михайлови.

Споделяме с вас цялото писмо на Валери, за да разберете защо и се вълнуваме толкова много:

„Здравейте,

Много мислихме преди да напишем това писмо, но в крайна сметка, решихме да го направим. Става въпрос за мен, моята съпруга и вафли Ная.

Колкото и банално да звучи, Ная е с нас от както бяхме деца, което означава над 20 години. От тогава досега много неща са се променили, но предпочитанието ни за вафли си остана същото. Единствената разлика е, че вече си ги купуваме сами, а не нашите родители. Нека премина и към по-интересната част от писмото, а именно това, което ще се случи след няколко седмици. След нашата сватба, която беше през август 2021 година, решихме, че искаме да имаме дете. Много кратко след това разбрахме, че това ще се случи. Веднага започна голямата подготовка – четене на книги, гледане на семинари и какво ли още не, с цел да сме максимално подготвени. Разбира се един въпрос оставаше неизяснен – полът на бебето и съответно как ще се казва. Няколко месеца след началото разбрахме, че очакваме момиче. Доста имена преминахме докато намерим поне едно (и единствено), което да отговаря на всичките ни критерии за име на детето: да се харесва и на двама ни. Сигурно вече се досещате, че името, което избрахме е Ная. За да не остане и капчица съмнение уточнявам, че името дойде точно от вафли Ная. Надяваме се малката Ная Михайлова също да хареса своето име и да споделя нашите предпочитания за вафли…

Поздрави,

Валери и Рая Михайлови“

Всички в ПРЕСТИЖ пожелаваме на малката НАЯ да бъде много здрава, щастлива и да има прекрасно детство, а на Валери и Рая все така влюбени помежду си и в НАЯ!

Сподели: 

Виж още

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei

Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_деца-подкрепа-първи клас

СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

Prestige_donation-children-ward_Veliko_Tarnovo

КАРАТЕ, МОРЕ И ПРЕСТИЖ Soft Cookies

ПРЕСТИЖ_детски-лагер-карате

Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_посещение_деца

ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Ден на семейството на ПРЕСТИЖ