С ЛЮБОВТА КЪМ ВАФЛИ НАЯ ИДВА И БЕБЕ НАЯ

Това не е история от маркетинг стратегията за бранда НАЯ, а историята на семейство Валери и Рая Михайлови и плода на тяхната любов към вафли НАЯ – бебе НАЯ.

В началото на месец май 2022 г с нас се свързаха Валери и Рая Михайлови. В своя имейл до ПРЕСТИЖ те ни споделят за своята любов, както помежду им, така и към нашите вафли НАЯ.  Нещо повече – младото семейство по това време са в очакване на своята първа рожба, която планират да кръстят НАЯ.

Не след дълго, бебе НАЯ е вече факт, Валери и Рая Михайлови щастливи родители, а всички ние в ПРЕСТИЖ горди, че имаме толкова верни почитатели на нашите продукти и марки.

Нашите колеги от маркетинг отдела Сияна Драгиева и Стефан Младенов се срещнаха лично с татко Валери, за да връчат подаръци от ПРЕСТИЖ за бебе НАЯ и много вафли НАЯ за младото семейство Михайлови.

Споделяме с вас цялото писмо на Валери, за да разберете защо и се вълнуваме толкова много:

„Здравейте,

Много мислихме преди да напишем това писмо, но в крайна сметка, решихме да го направим. Става въпрос за мен, моята съпруга и вафли Ная.

Колкото и банално да звучи, Ная е с нас от както бяхме деца, което означава над 20 години. От тогава досега много неща са се променили, но предпочитанието ни за вафли си остана същото. Единствената разлика е, че вече си ги купуваме сами, а не нашите родители. Нека премина и към по-интересната част от писмото, а именно това, което ще се случи след няколко седмици. След нашата сватба, която беше през август 2021 година, решихме, че искаме да имаме дете. Много кратко след това разбрахме, че това ще се случи. Веднага започна голямата подготовка – четене на книги, гледане на семинари и какво ли още не, с цел да сме максимално подготвени. Разбира се един въпрос оставаше неизяснен – полът на бебето и съответно как ще се казва. Няколко месеца след началото разбрахме, че очакваме момиче. Доста имена преминахме докато намерим поне едно (и единствено), което да отговаря на всичките ни критерии за име на детето: да се харесва и на двама ни. Сигурно вече се досещате, че името, което избрахме е Ная. За да не остане и капчица съмнение уточнявам, че името дойде точно от вафли Ная. Надяваме се малката Ная Михайлова също да хареса своето име и да споделя нашите предпочитания за вафли…

Поздрави,

Валери и Рая Михайлови“

Всички в ПРЕСТИЖ пожелаваме на малката НАЯ да бъде много здрава, щастлива и да има прекрасно детство, а на Валери и Рая все така влюбени помежду си и в НАЯ!

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ