С ЛЮБОВТА КЪМ ВАФЛИ НАЯ ИДВА И БЕБЕ НАЯ

Това не е история от маркетинг стратегията за бранда НАЯ, а историята на семейство Валери и Рая Михайлови и плода на тяхната любов към вафли НАЯ – бебе НАЯ.

В началото на месец май 2022 г с нас се свързаха Валери и Рая Михайлови. В своя имейл до ПРЕСТИЖ те ни споделят за своята любов, както помежду им, така и към нашите вафли НАЯ.  Нещо повече – младото семейство по това време са в очакване на своята първа рожба, която планират да кръстят НАЯ.

Не след дълго, бебе НАЯ е вече факт, Валери и Рая Михайлови щастливи родители, а всички ние в ПРЕСТИЖ горди, че имаме толкова верни почитатели на нашите продукти и марки.

Нашите колеги от маркетинг отдела Сияна Драгиева и Стефан Младенов се срещнаха лично с татко Валери, за да връчат подаръци от ПРЕСТИЖ за бебе НАЯ и много вафли НАЯ за младото семейство Михайлови.

Споделяме с вас цялото писмо на Валери, за да разберете защо и се вълнуваме толкова много:

„Здравейте,

Много мислихме преди да напишем това писмо, но в крайна сметка, решихме да го направим. Става въпрос за мен, моята съпруга и вафли Ная.

Колкото и банално да звучи, Ная е с нас от както бяхме деца, което означава над 20 години. От тогава досега много неща са се променили, но предпочитанието ни за вафли си остана същото. Единствената разлика е, че вече си ги купуваме сами, а не нашите родители. Нека премина и към по-интересната част от писмото, а именно това, което ще се случи след няколко седмици. След нашата сватба, която беше през август 2021 година, решихме, че искаме да имаме дете. Много кратко след това разбрахме, че това ще се случи. Веднага започна голямата подготовка – четене на книги, гледане на семинари и какво ли още не, с цел да сме максимално подготвени. Разбира се един въпрос оставаше неизяснен – полът на бебето и съответно как ще се казва. Няколко месеца след началото разбрахме, че очакваме момиче. Доста имена преминахме докато намерим поне едно (и единствено), което да отговаря на всичките ни критерии за име на детето: да се харесва и на двама ни. Сигурно вече се досещате, че името, което избрахме е Ная. За да не остане и капчица съмнение уточнявам, че името дойде точно от вафли Ная. Надяваме се малката Ная Михайлова също да хареса своето име и да споделя нашите предпочитания за вафли…

Поздрави,

Валери и Рая Михайлови“

Всички в ПРЕСТИЖ пожелаваме на малката НАЯ да бъде много здрава, щастлива и да има прекрасно детство, а на Валери и Рая все така влюбени помежду си и в НАЯ!

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени ръководни и лидерски позиции

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени ръководни и лидерски позиции

БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТ НА ПРЕСТИЖ ВЗЕ ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ ISM MIDDLE EAST 2022

PRESTIGE_award_Best_Bakery_Product_ISM-ME_2022

РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума Разнообразните роли на жените в Зеления преход

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

ПРЕСТИЖ_подарък-раници-деца-първи-клас

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯТ ЖИВОТ

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТ