Стъпка към пълното владеене на търговската игра

С голямо удоволствие обявяваме старта на инициативата ни ПРЕСТИЖНИ ПАРТНЬОРИ – серия от ексклузивни обучения за търговските екипи на нашите дистрибутори в България.

Всички участници ще бъдат част от два интензивни модула, фокусирани върху важни аспекти от търговската комуникация.

На 17-ти април се проведе първият модул, който разгледа различните стилове на комуникация, като се анализираха индивидуалните подходи и техниките за подобряване на взаимодействието с клиентите. Във вторият модул, участниците ще придобият ценни умения за ефективното преодоляване на възраженията и предизвикателствата в процеса на продажбите.

За темите, съдържанието и провеждането на самите обучения се доверихме на нашите приятели от Дочева и партньори – Диляна Дочева и Георги Колев.

За ПРЕСТИЖ е от ключово значение да работим с най-добрите дистрибутори в България. Тяхната способност да се развиват и да се адаптират към бързо променящата се среда на търговията е от съществено значение за постигането на общия ни успех. Чрез инвестиране в тяхното обучение и развитие, ние укрепваме техните комуникационни умения и ги подготвяме да преодоляват предизвикателствата с увереност. Това не само ги прави по-ефективни партньори за нас като компания, но и ни позволява да изграждаме по-тесни и устойчиви взаимоотношения, които ще ни помогнат да сме още по-успешни в динамичната и  конкурентна бизнес среда.

Благодарим на всички участници за ангажимента и активното им участие! Вярваме, че заедно ще продължим да се развиваме и да постигаме още по-добри резултати!

Сподели: 

Виж още

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране