През изминалата седмица специални гости в завода на ПРЕСТИЖ във Велико Търново бяха студенти 3 и 4 курс специалност „Технология и дизайн на храни и ароматно – вкусови продукти“ и техните преподаватели от Университета по хранителни технологии в град Пловдив.
Младите специалисти бяха посрещнати от Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация в ПРЕСТИЖ, която ги запозна с историята и успешното развитие на компанията през годините.
Колеги с над 15-годишен опит в ПРЕСТИЖ Мая Иванова, Мениджър оперативно планиране и складово стопанство, Иванка Иванова, Мениджър качество и Лилия Лалева, Главен технолог споделиха своя опит, професионално развитие и реализация в компанията. Част от тях също са възпитаници на Университета по хранителни технологии в град Пловдив, което допълнително заинтригува нашите гости.
В допълнение на интересната лекция, бъдещите технолози имаха възможност да разгледат модерното производство и иновативното складово стопанство на компанията, както и да проследят в реална среда част от производствени процеси на ПРЕСТИЖ. Високотехнологичното оборудване от водещи европейски доставчици от Италия и Германия, както и високата експертиза на служителите на ПРЕСТИЖ и тяхната мотивация и стремеж за осигуряване винаги на отлично качество впечатли нашите гости.
Посещението на студентите от Университета по хранителни технологии в град Пловдив е част от тяхната програма и задължителен елемент за запознаване с реални бизнес процеси и действащи предприятия. Щастливи сме, че всяка година сме техен домакин и можем да им покажем магията на ПРЕСТИЖ.