СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

ПРЕСТИЖ подкрепи финансово проекта „Светулка“ на Фондация #ЗаДоброто, чиято цел е цялостно обновление на детското отделение на МОБАЛ „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ във Велико Търново.

Инициатива отразява ангажимента на компанията да подпомага местните общности, особено децата, които се нуждаят от медицинска грижа.

Разбирайки важната роля, която регионалната болница изиграва в предоставянето на съществени медицински услуги на общността, ПРЕСТИЖ се включи в благородната инициатива, за да допринесе за подобряването на детското отделение. Цялостният проект има за цел да създаде по-комфортна, приветлива и приятелска среда за младите пациенти и техните семейства по време на престоя им в болничното заведение.

Включването ни в ремонта на детското отделение се вписва в нашите ценности, тъй като в ПРЕСТИЖ вярваме, че от всеки един от нас зависи, да допринесем за подобряването на живота на следващото поколение. Разбираме предизвикателствата, пред които се изправят семействата, когато децата им се нуждаят от медицинска грижа и чрез това дарение бихме желали да подпомогнем създаването на уютна и приветлива болнична среда.

Щастливи сме, че имахме възможността да подкрепим всички доброволци на терен с вкусните продукти на ПРЕСТИЖ, които лично подарихме и се надяваме, че ще допринесем за повече усмивки и сили по време на довършителните ремонтни дейности.

Поздравление и за прекрасните Полина Троянова от Фондация #ЗаДоброто и архитекта на проекта Магдалена Славова, с които лично се срещнахме в болницата и които се трудят неуморно за финализирането на проекта.

Повече за Фондация #ЗаДоброто, за следващите им проекти и как и вие може да ги подкрепите, може да научите на https://zadobroto.com/

От всеки един от нас зависи!

Сподели: 

Виж още

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei

Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_деца-подкрепа-първи клас

СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

Prestige_donation-children-ward_Veliko_Tarnovo

КАРАТЕ, МОРЕ И ПРЕСТИЖ Soft Cookies

ПРЕСТИЖ_детски-лагер-карате

Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_посещение_деца

ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Ден на семейството на ПРЕСТИЖ