СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

ПРЕСТИЖ подкрепи финансово проекта „Светулка“ на Фондация #ЗаДоброто, чиято цел е цялостно обновление на детското отделение на МОБАЛ „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ във Велико Търново.

Инициатива отразява ангажимента на компанията да подпомага местните общности, особено децата, които се нуждаят от медицинска грижа.

Разбирайки важната роля, която регионалната болница изиграва в предоставянето на съществени медицински услуги на общността, ПРЕСТИЖ се включи в благородната инициатива, за да допринесе за подобряването на детското отделение. Цялостният проект има за цел да създаде по-комфортна, приветлива и приятелска среда за младите пациенти и техните семейства по време на престоя им в болничното заведение.

Включването ни в ремонта на детското отделение се вписва в нашите ценности, тъй като в ПРЕСТИЖ вярваме, че от всеки един от нас зависи, да допринесем за подобряването на живота на следващото поколение. Разбираме предизвикателствата, пред които се изправят семействата, когато децата им се нуждаят от медицинска грижа и чрез това дарение бихме желали да подпомогнем създаването на уютна и приветлива болнична среда.

Щастливи сме, че имахме възможността да подкрепим всички доброволци на терен с вкусните продукти на ПРЕСТИЖ, които лично подарихме и се надяваме, че ще допринесем за повече усмивки и сили по време на довършителните ремонтни дейности.

Поздравление и за прекрасните Полина Троянова от Фондация #ЗаДоброто и архитекта на проекта Магдалена Славова, с които лично се срещнахме в болницата и които се трудят неуморно за финализирането на проекта.

Повече за Фондация #ЗаДоброто, за следващите им проекти и как и вие може да ги подкрепите, може да научите на https://zadobroto.com/

От всеки един от нас зависи!

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори