РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума „Разнообразните роли на жените в Зеления преход“, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България и Фондация „Конрад Аденауер“ на 20.10.2022.

Дискусиите бяха в рамките на два дискусионни панела с изключително интересни модератори и участници, които споделиха своя опит и мнение. Панел 1 се фокусира върху „Иновациите в зеления преход“ с участници от водещи компании в сектори като енергетика, минодобив и технологии. Панел 2 беше с името на конференцията и си постави за цел да покаже как жените се превръщат в двигател на трансформацията чрез  участници, които олицетворяват различните роли на жената в зеления  преход – лидерът, който трансформира голяма компания; предприемачът, който започва зелен бизнес, родителят, който трансформира навиците и потреблението на семейството си и др.

Гордеем се, че имаме възможност да подкрепяме събития, които дават възможност на компании и организации, които вече работят за този преход, да споделят своите практики и идеи и да вдъхновят и други, да потърсят своето място в разнообразните си роли и заедно да направим този преход по-устойчив.

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024