РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума „Разнообразните роли на жените в Зеления преход“, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България и Фондация „Конрад Аденауер“ на 20.10.2022.

Дискусиите бяха в рамките на два дискусионни панела с изключително интересни модератори и участници, които споделиха своя опит и мнение. Панел 1 се фокусира върху „Иновациите в зеления преход“ с участници от водещи компании в сектори като енергетика, минодобив и технологии. Панел 2 беше с името на конференцията и си постави за цел да покаже как жените се превръщат в двигател на трансформацията чрез  участници, които олицетворяват различните роли на жената в зеления  преход – лидерът, който трансформира голяма компания; предприемачът, който започва зелен бизнес, родителят, който трансформира навиците и потреблението на семейството си и др.

Гордеем се, че имаме възможност да подкрепяме събития, които дават възможност на компании и организации, които вече работят за този преход, да споделят своите практики и идеи и да вдъхновят и други, да потърсят своето място в разнообразните си роли и заедно да направим този преход по-устойчив.

Сподели: 

Виж още

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei

Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_деца-подкрепа-първи клас

СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

Prestige_donation-children-ward_Veliko_Tarnovo

КАРАТЕ, МОРЕ И ПРЕСТИЖ Soft Cookies

ПРЕСТИЖ_детски-лагер-карате

Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_посещение_деца

ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Ден на семейството на ПРЕСТИЖ