РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума „Разнообразните роли на жените в Зеления преход“, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България и Фондация „Конрад Аденауер“ на 20.10.2022.

Дискусиите бяха в рамките на два дискусионни панела с изключително интересни модератори и участници, които споделиха своя опит и мнение. Панел 1 се фокусира върху „Иновациите в зеления преход“ с участници от водещи компании в сектори като енергетика, минодобив и технологии. Панел 2 беше с името на конференцията и си постави за цел да покаже как жените се превръщат в двигател на трансформацията чрез  участници, които олицетворяват различните роли на жената в зеления  преход – лидерът, който трансформира голяма компания; предприемачът, който започва зелен бизнес, родителят, който трансформира навиците и потреблението на семейството си и др.

Гордеем се, че имаме възможност да подкрепяме събития, които дават възможност на компании и организации, които вече работят за този преход, да споделят своите практики и идеи и да вдъхновят и други, да потърсят своето място в разнообразните си роли и заедно да направим този преход по-устойчив.

Сподели: 

Виж още

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти

Честит 8-ми март на всички прекрасни дами в екипа на ПРЕСТИЖ и уникалните жени в нашите семейства

Престиж_Международен ден на жената. 8-ми март 2023

ПРЕСТИЖ С НАГРАДА ЗА КОРПОРАТИВНА КУЛТУТА И ЦЕННОСТИ

Най-новите бисквити Престиж Cookies и Престиж Digestive Thins – качество и вкус на световно ниво

Престиж Cookies

ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

Престиж-филм-Майка_деца

ДЕТСКИ УСМИВКИ В ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_Детско_Коледно_парти-2022