„Престиж-96“ АД с награда „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ за КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

В рамките на третото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ на сп. Business Lady нашата компания беше отличена за цялостната си подкрепа на различни спортни мероприятия и по-специално за  собствените проекти „Футболна лига Престиж“ и „Престиж Мач на Звездите“.

 

На официална церемония в хотел „Хилтън“ на 06.12.2016, високото отличие за нашата компания беше връчено лично от г-жа Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката на г-жа Магдалена Сергиева, директор човешки ресурси и администрация, която е и инициатор на инициативата „Футболна лига Престиж“.

 

Освен лидер на пазара, „Престиж-96“ АД се стреми да бъде и социално отговорна компания с активна позиция към бъдещето на обществото, в което живеем. Ето защо компанията инициира и подкрепя каузи, които имат положителен ефект върху живота на хората и основно инициативи, свързани с младите хора – тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.

„Футболна Лига Престиж“ е мероприятие, което „Престиж-96“ АД организира за своите служители и техните семейства във Велико Търново. Футболът е любим спорт за много от хората, които работят в компанията, а събитието ги събира извън обичайните им работни ангажименти и им дава възможността да се забавляват заедно. Един срещу друг застават отборите с имена на любимите ни марки „Споко“, „Хипер“ и „Мираж“, а празникът е изпълнен с много положителни емоции, футболни страсти и запомнящи се моменти.

За втора поредна година „Престиж-96“ АД подкрепя като генерален спонсор „ПРЕСТИЖ Мач на звездите“. „Мачът на звездите“ е сред най-обичаните и очаквани събития от феновете на баскетболния спорт. Превърнал се в традиционна част от календара на Националната баскетболна лига, мачът всяка година събира отбори, съставени от най-добрите баскетболисти, които са получили най-висок рейтинг от своите фенове. А в допълнение, играта е разнообразена със забавните конкурси в категории „Споко Умения“, „Тройки Троя“ и „Хипер Забивки“.

„Престиж-96“ АД с награда „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ за КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ Награди и признания

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024