ПРЕСТИЖ С НАГРАДА ЗА КОРПОРАТИВНА КУЛТУТА И ЦЕННОСТИ

Заслужено първо място за нашата компания в категория „Култура и ценности“ в рамките на годишните награди „Employer Branding Awards” 2023.

Наградите се организират за шеста поредна година в България като дават трибуна на най-добрите работодателите в страната да демонстрират своите оригинални стратегии, проекти и инициативи в областта на изграждането на работодателска марка.

Много са факторите, които оказват влияние върху ефективността и успеха на даден екип, но, ако трябва да изберем един като най-важен, то за ПРЕСТИЖ това би бил духът на екипа или с други думи – фирмената култура и нашите корпоративни ценности.

В ПРЕСТИЖ вярваме, че корпоративната ни култура е:

  • социалният ред в нашата организация
  • какво правим, когато никой не ни гледа
  • нашето най-силно конкурентно предимство

В края на 2022 година преформулирахме нашите фирмени ценности. Значението на потребителите, предприемаческия дух и почтеността останаха неизменни. Добавихме – скорост, амбиция и значението на всеки един от нас в екипа. И в отговор на всичко това, формулирахме нашите нови корпоративни ценности

  • От всеки от нас зависи
  • да ставаме все по-добри и
  • да градим доверие с потребители, колеги, акционери, партньори и общество

Уникалното в нашата компания е това, че всеки, независимо от това на каква позиция е, може да допринесе по осезателен начин за напредъка на екипа, за осъществяването на нова идея, за ново начинание с клиент, за спечелването на нов клиент, за разработването на нови пазари, за внедряването или повишаване на ефективността на даден процес и др. Вълнуващи са малките стъпки в правилната посока – това, което се случва в ежедневието на нашата работа. Именно тези малки стъпки водят до дългосрочния устойчив успех.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ