ПРЕСТИЖ С НАГРАДА ЗА КОРПОРАТИВНА КУЛТУТА И ЦЕННОСТИ

Заслужено първо място за нашата компания в категория „Култура и ценности“ в рамките на годишните награди „Employer Branding Awards” 2023.

Наградите се организират за шеста поредна година в България като дават трибуна на най-добрите работодателите в страната да демонстрират своите оригинални стратегии, проекти и инициативи в областта на изграждането на работодателска марка.

Много са факторите, които оказват влияние върху ефективността и успеха на даден екип, но, ако трябва да изберем един като най-важен, то за ПРЕСТИЖ това би бил духът на екипа или с други думи – фирмената култура и нашите корпоративни ценности.

В ПРЕСТИЖ вярваме, че корпоративната ни култура е:

  • социалният ред в нашата организация
  • какво правим, когато никой не ни гледа
  • нашето най-силно конкурентно предимство

В края на 2022 година преформулирахме нашите фирмени ценности. Значението на потребителите, предприемаческия дух и почтеността останаха неизменни. Добавихме – скорост, амбиция и значението на всеки един от нас в екипа. И в отговор на всичко това, формулирахме нашите нови корпоративни ценности

  • От всеки от нас зависи
  • да ставаме все по-добри и
  • да градим доверие с потребители, колеги, акционери, партньори и общество

Уникалното в нашата компания е това, че всеки, независимо от това на каква позиция е, може да допринесе по осезателен начин за напредъка на екипа, за осъществяването на нова идея, за ново начинание с клиент, за спечелването на нов клиент, за разработването на нови пазари, за внедряването или повишаване на ефективността на даден процес и др. Вълнуващи са малките стъпки в правилната посока – това, което се случва в ежедневието на нашата работа. Именно тези малки стъпки водят до дългосрочния устойчив успех.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори