ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

Компанията ни се включи в благотворителната инициатива на Нов български университет в подкрепа на Георги Яков – студент от програма „Реклама“

Преди 7 години, Георги претърпява инцидент, който уврежда гръбначният му мозък и той остава парализиран. След 5 успешни операции във Франция, състоянието на Георги вече има значително подобрение – успява да движи ръцете си. По време на престоя си във френска болница, макар и от разстояние, младежът продължава да учи в НБУ и да показва отлични умения и желание за развитие в сферата на рекламата и маркетинга.

Георги се подобрява, но трябва да преодолее още едно предизвикателство. За да бъде по-самостоятелен, по-свободен и по-независим в движенията си му е необходима нова акумулаторна количка, която да управлява сам, така че да няма нужда от придружител.

ПРЕСТИЖ подкрепи инициативата на университета в помощ на Георги за втори път. Тази година осигурихме енергия чрез нашите вафли Хипер, Споко и Троя за всички участници в благотворителната инициатива „Игрите на НБУ с кауза: Заедно за мечтата на Георги“, както и торбички с лакомства за финалистите в състезанието. Рамо до рамо застанаха студенти, преподаватели, представители на бизнеса, спорта и НПО сектора за да засвидетелстват подкрепата си за Георги.

Включихме се и в благотворителен търг „Изкуството помага“, по време на който закупихме картина на художника Йордан Радонов, озаглавена „Среща“.

В ПРЕСТИЖ вярваме, че помощта ни един към друг е есенцията на нашето съществуване като човешки същества. Тя превъзхожда граници, езици и убеждения, свързвайки ни чрез универсалния език на състраданието. Когато протегнем ръка към някого в нужда, ние не само облекчаваме техния товар, но и запалваме искрица надежда в техните сърца. В тези моменти на безкористно дарение, ние ставаме посланици на надеждата и светлината и заедно успяваме да сияем по-ярко.

Сподели: 

Виж още

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране