ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

През изминалата година освен прекрасни споделени моменти с децата на ПРЕСТИЖ, зарадвахме и много други деца на различна възраст, с различни интереси от различни краища на България. Подкрепихме различни видове спорт и спортуващи момичета и момчета- баскетбол с подкрепата ни за „Балкан Ботевград“, художествена гимнастика с подкрепата ни за гимнастички от Велико Търново, Благоевград, София, футбол с подкрепата ни за децата от „Етър“ и техните многобройни състезания през годината, окуражихме участниците във 2-то Балканско първенство по Киокушин, както в турнир по Таекуондо и много други.

ПРЕСТИЖ обича децата, които спортуват, учат и мечтаят.

Сбъднахме и най-съкровените мечти на две малки момичета от Родопите – Бария и Зюмбюл, които бяха за пръв път на морето, видяха делфини във Варна и имаха безкрайно много от любимите им вафли Хипер.

Бария и Зюмбюл са две от децата актьори в българския филма „Майка“ на режисьора Зорница София. Филмът е вдъхновен от истински случай. Разказва за театралната режисьорка Елена Панайотова и нейните перипетии в желанието й да има дете, които я водят чак в Кения.

Всички деца, които участват във филма, и в България, и в Кения не са актьори. Те са сираци или деца от улицата. Бария и Зюмбюл са едни от тях.

Благодарим на Зорница София, че ни покани да се включим в това благородно начинание и да помогнем за сбъдването на детските мечти – да минат по червения килим по време на премиерата на филма във Варна, да усетят морските вълни и да посетят делфинариума.

Мечтите са за сбъдване!

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ