ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

През изминалата година освен прекрасни споделени моменти с децата на ПРЕСТИЖ, зарадвахме и много други деца на различна възраст, с различни интереси от различни краища на България. Подкрепихме различни видове спорт и спортуващи момичета и момчета- баскетбол с подкрепата ни за „Балкан Ботевград“, художествена гимнастика с подкрепата ни за гимнастички от Велико Търново, Благоевград, София, футбол с подкрепата ни за децата от „Етър“ и техните многобройни състезания през годината, окуражихме участниците във 2-то Балканско първенство по Киокушин, както в турнир по Таекуондо и много други.

ПРЕСТИЖ обича децата, които спортуват, учат и мечтаят.

Сбъднахме и най-съкровените мечти на две малки момичета от Родопите – Бария и Зюмбюл, които бяха за пръв път на морето, видяха делфини във Варна и имаха безкрайно много от любимите им вафли Хипер.

Бария и Зюмбюл са две от децата актьори в българския филма „Майка“ на режисьора Зорница София. Филмът е вдъхновен от истински случай. Разказва за театралната режисьорка Елена Панайотова и нейните перипетии в желанието й да има дете, които я водят чак в Кения.

Всички деца, които участват във филма, и в България, и в Кения не са актьори. Те са сираци или деца от улицата. Бария и Зюмбюл са едни от тях.

Благодарим на Зорница София, че ни покани да се включим в това благородно начинание и да помогнем за сбъдването на детските мечти – да минат по червения килим по време на премиерата на филма във Варна, да усетят морските вълни и да посетят делфинариума.

Мечтите са за сбъдване!

Сподели: 

Виж още

Най-новите бисквити Престиж Cookies и Престиж Digestive Thins – качество и вкус на световно ниво

Престиж Cookies

ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

Престиж-филм-Майка_деца

ДЕТСКИ УСМИВКИ В ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_Детско_Коледно_парти-2022

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени на ръководни и лидерски позиции

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени ръководни и лидерски позиции

БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТ НА ПРЕСТИЖ ВЗЕ ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ ISM MIDDLE EAST 2022

PRESTIGE_award_Best_Bakery_Product_ISM-ME_2022

РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума Разнообразните роли на жените в Зеления преход