ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

През изминалата година освен прекрасни споделени моменти с децата на ПРЕСТИЖ, зарадвахме и много други деца на различна възраст, с различни интереси от различни краища на България. Подкрепихме различни видове спорт и спортуващи момичета и момчета- баскетбол с подкрепата ни за „Балкан Ботевград“, художествена гимнастика с подкрепата ни за гимнастички от Велико Търново, Благоевград, София, футбол с подкрепата ни за децата от „Етър“ и техните многобройни състезания през годината, окуражихме участниците във 2-то Балканско първенство по Киокушин, както в турнир по Таекуондо и много други.

ПРЕСТИЖ обича децата, които спортуват, учат и мечтаят.

Сбъднахме и най-съкровените мечти на две малки момичета от Родопите – Бария и Зюмбюл, които бяха за пръв път на морето, видяха делфини във Варна и имаха безкрайно много от любимите им вафли Хипер.

Бария и Зюмбюл са две от децата актьори в българския филма „Майка“ на режисьора Зорница София. Филмът е вдъхновен от истински случай. Разказва за театралната режисьорка Елена Панайотова и нейните перипетии в желанието й да има дете, които я водят чак в Кения.

Всички деца, които участват във филма, и в България, и в Кения не са актьори. Те са сираци или деца от улицата. Бария и Зюмбюл са едни от тях.

Благодарим на Зорница София, че ни покани да се включим в това благородно начинание и да помогнем за сбъдването на детските мечти – да минат по червения килим по време на премиерата на филма във Варна, да усетят морските вълни и да посетят делфинариума.

Мечтите са за сбъдване!

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори