ПРЕСТИЖ Е НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПРЕСТИЖ Е НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ за 2020 година.

PROGRESSIVE AWARDS 2021 отличиха най-добрите търговци, производители, марки и проекти от бързооборотния бизнес в България за изминалата 2020.

По време на официалната церемония, която се проведе на 30.09.2021, станаха известни победителите във всяка една от категориите. Общо три бяха етапите в конкурса, който започна през пролетта на 2021 година. По време на първия етап проектите и компаниите, които участваха, бяха избрани на база ключови критерии като оборот, принос за развитие на категориите, в които оперират, пазарен дял и направени инвестиции. В рамките на втори етап, експертно жури селектира финалистите във всяка категория. Третият кръг е гласът на всички колеги и партньори от бързооборотния сектор в България. Победителите бяха отличени след 3-месечно гласуване, проведено сред мениджъри на компании. Общо 12 500 имейли с уникален линк за гласуване бяха изпращани всяка седмица в периода 28 юни – 30 септември от техническия партньор на конкурса Ипсос България. С цел всички гласове да бъдат наистина обективни и безпристрастни, служителите на компанията участник нямаха право и техническа възможност да гласуват за нея.

Надежда Димитрова, маркетинг директор и ръководител отдел ключови клиенти в ПРЕСТИЖ получи лично наградата от Васил Василев директор „Храни свеж асортимент“ и прокурист в Kaufland България.

Високо отличие, изключителен успех и отговорност е за ПРЕСТИЖ тази награда. Нашата компания участваше многократно в конкурса през годините, но винаги сякаш малко не ни достигаше и се разминавахме с първото място.

Признателност за труда на всички служители и още една стъпка напред в посока на утвърждаването на ПРЕСТИЖ като първокласна компания, предлагаща  най-вкусните и най-висококачествените бисквити, вафли и мини кейкове в България, както и предпочитан партньор за всички нашите локални и международни клиенти.

Сподели: 

Виж още

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

ПРЕСТИЖ_подарък-раници-деца-първи-клас

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯТ ЖИВОТ

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТ

ПРЕСТИЖ ПОДСЛАДИ МЕЖДУНАРОДЕН КИОКУШИН ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА

ПРЕСТИЖ ПОДСЛАДИ МЕЖДУНАРОДНИЯ КИОКУШИН ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА

I МЯСТО ЗА МОБИЛНА ИНОВАЦИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО С ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ НА НАЯ

НАЯ мобилно приложение

СЕМЕЙСТВО ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЩЕ ПЪТУВА „С НАЯ В ДИСНИЛЕНД“

С НАЯ В ДИСНИЛЕНД