ПРЕСТИЖ Е НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПРЕСТИЖ Е НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ за 2020 година.

PROGRESSIVE AWARDS 2021 отличиха най-добрите търговци, производители, марки и проекти от бързооборотния бизнес в България за изминалата 2020.

По време на официалната церемония, която се проведе на 30.09.2021, станаха известни победителите във всяка една от категориите. Общо три бяха етапите в конкурса, който започна през пролетта на 2021 година. По време на първия етап проектите и компаниите, които участваха, бяха избрани на база ключови критерии като оборот, принос за развитие на категориите, в които оперират, пазарен дял и направени инвестиции. В рамките на втори етап, експертно жури селектира финалистите във всяка категория. Третият кръг е гласът на всички колеги и партньори от бързооборотния сектор в България. Победителите бяха отличени след 3-месечно гласуване, проведено сред мениджъри на компании. Общо 12 500 имейли с уникален линк за гласуване бяха изпращани всяка седмица в периода 28 юни – 30 септември от техническия партньор на конкурса Ипсос България. С цел всички гласове да бъдат наистина обективни и безпристрастни, служителите на компанията участник нямаха право и техническа възможност да гласуват за нея.

Надежда Димитрова, маркетинг директор и ръководител отдел ключови клиенти в ПРЕСТИЖ получи лично наградата от Васил Василев директор „Храни свеж асортимент“ и прокурист в Kaufland България.

Високо отличие, изключителен успех и отговорност е за ПРЕСТИЖ тази награда. Нашата компания участваше многократно в конкурса през годините, но винаги сякаш малко не ни достигаше и се разминавахме с първото място.

Признателност за труда на всички служители и още една стъпка напред в посока на утвърждаването на ПРЕСТИЖ като първокласна компания, предлагаща  най-вкусните и най-висококачествените бисквити, вафли и мини кейкове в България, както и предпочитан партньор за всички нашите локални и международни клиенти.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ПАРТНЬОРСТВОТО И УСПЕХА: ДИСТРИБУТОРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ И ГОДИШНИ НАГРАДИ ПРЕСТИЖ 2023

ПРЕСТИЖ конференция и награди 2023

ПРЕСТИЖ – ГОРД СПОНСОР НА ГЛОБАЛНИЯ ФОРУМ НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ #IDEI 2023

PRESTIGE_CWBB_

ПРЕСТИЖ С УЧАСТИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ 2023

SM_ME_PRESTIGE-2023

ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ ВКЛЮЧИ В КОНФЕРЕНЦИЯТА НА LEAD Network Europe

PRESTIGE & LEAD Network

ПРЕСТИЖ ЧАСТ ОТ ANUGA 2023

PRESTIGE AT ANUGA 2023

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei