ПРЕСТИЖ Е КОМПАНИЯ ФИНАЛИСТ ВЪВ FORBES BUSINESS AWARDS 2023

ПРЕСТИЖ е една от компаниите финалистите в най-реномираните бизнес награди Forbes Business Awards 2023 в категория „Компания на 2023 – Производство“.

През последните няколко години компанията ни е основният двигател на растеж на пазара на сладки изделия в България. Успешно задържаме лидерските си позиции с висококачествени продукти на достъпна цена.

През 2022 година спечелихме награда на най-голямото световно изложение за сладки изделия – ISM в Дубай, ОАЕ. ПРЕСТИЖ Digestive Thins, пълнозърнести бисквити с овесени ядки, e продуктът, отличен за BEST BAKERY PRODUCT 2022. Това е второ световно отличие за ПРЕСТИЖ, след като през 2018 година друг иновационен продукт на компанията, ПРЕСТИЖ WELLNESS сандвич бисквити с пробиотик и без добавена захар, взе голямата награда за „Best snack product” в рамките на YUMMEX MIDDLE EAST INNOVATIONS AWARDS 2018.

Само през 2022г проведохме 5 големи потребителски проучвания с външни изследователски агенции (GfK, LOGO, BluePoint), за да чуем мнението, оценката и препоръките на потребителите по много теми – в процеса на разработване на нови продукти, за регулярните ни продукти, за опаковките, за рекламите, за Престиж като компания.

Уверихме се, че потребителите асоциират ПРЕСТИЖ с доверие, качество, превъзходен вкус, обичан български бранд за цялото семейство.

Нашият рекламен слоган „Престиж – ядеш сега или гориш“ е един от най-разпознаваемите сред консуматорите на сладки изделия в България.

76% от потребителите смятат, че Престиж е най-популярният бранд в сладките категории в България.

В ПРЕСТИЖ вярваме, че са много факторите, които оказват влияние върху ефективността и успеха на даден екип, но, ако трябва да изберем един като най-важен, то за ПРЕСТИЖ това би бил духът на екипа или с други думи – фирмената култура и ценности. Фирмената култура е нашето най-силно конкурентно предимство.

В България, конкурсът Forbes Business Awards 2023 се провежда за 12-та поредна година и е трибуна за най-добрите бизнес практики, предприемчиви и иновативни компании! За пореден път доказваме, че нашата компания има място сред най-успешните компании в България!

Общо участвалите компании през тази година са 114, а в категорията „Компания на годината „Производство“ са подадени общо 33 номинации.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ