ПРЕСТИЖ – ГОРД СПОНСОР НА ГЛОБАЛНИЯ ФОРУМ НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ #IDEI 2023

Нашата компания беше една компаниите, които подкрепиха Global Women Leaders Forum #IDEI 2023, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България. Събитието събра вдъхновяващи лидери от цял свят, за да обсъдят и подкрепят темите за многообразието и приобщаването. Денят започна с обръщение на министър-председателя на България акад. Николай Денков, който зададе тон за много смислени разговори през целия ден.

Част от дамите от екипа на ПРЕСТИЖ бяха гости на форума. Изказваме специални благодарности и към нашите колеги Дарина Стоянова и Боряна Китева, които бяха неизменна част от организационния екип от доброволци, осигурил успеха на форума.

Гвоздеят на вечерта беше официалната церемония по връчването на Годишните награди на СЖББ „Вдъхновяващи постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване“, признание за някои от изключителните компании с принос по темите за многообразие и приобщаване в България.

В ПРЕСТИЖ вярваме в силата на многообразието и събития като тези ни напомнят за напредъка, който сме постигнали и за работата, която все още предстои.

Нека продължим да подкрепяме промяната и заедно да изградим по-приобщаващо бъдеще!

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори