ПРЕСТИЖ – ГОРД СПОНСОР НА ГЛОБАЛНИЯ ФОРУМ НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ #IDEI 2023

Нашата компания беше една компаниите, които подкрепиха Global Women Leaders Forum #IDEI 2023, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България. Събитието събра вдъхновяващи лидери от цял свят, за да обсъдят и подкрепят темите за многообразието и приобщаването. Денят започна с обръщение на министър-председателя на България акад. Николай Денков, който зададе тон за много смислени разговори през целия ден.

Част от дамите от екипа на ПРЕСТИЖ бяха гости на форума. Изказваме специални благодарности и към нашите колеги Дарина Стоянова и Боряна Китева, които бяха неизменна част от организационния екип от доброволци, осигурил успеха на форума.

Гвоздеят на вечерта беше официалната церемония по връчването на Годишните награди на СЖББ „Вдъхновяващи постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване“, признание за някои от изключителните компании с принос по темите за многообразие и приобщаване в България.

В ПРЕСТИЖ вярваме в силата на многообразието и събития като тези ни напомнят за напредъка, който сме постигнали и за работата, която все още предстои.

Нека продължим да подкрепяме промяната и заедно да изградим по-приобщаващо бъдеще!

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ