ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

С вълнение споделяме нашата подкрепа тази година за две значими събития в чест на Международния ден на детето:

  • Детски ромски фестивал във Велико Търново

19-ти Детски фестивал „Отворено сърце“, който се проведе във Велико Търново, събра млади таланти от различни краища на страната и света, предоставяйки им платформа да покажат своите умения и да споделят културното си наследство. Нашата подкрепа позволи на стотици деца да участват и да се вдъхновят от богатата и разнообразна програма на фестивала.

  • Правец Филм Фестивал

По време на Правец Филм Фестивал  подкрепихме млади и талантливи деца, които демонстрираха своите умения във филмовото изкуство. Този фестивал е ключово събитие за насърчаване на креативността и артистичния израз на младите хора в България. Участниците имаха възможност да представят своите филми пред широка публика и да получат ценна обратна връзка от експерти в областта. Международно жури с председател Шона Рикец – основател на фестивала, оцени творбите на учениците и определи победителите в няколко категории.

  • Нашата мисия

В ПРЕСТИЖ вярваме, че инвестициите в образованието и културата на младите хора са основата за нашето по-светло бъдеще. Ще продължим да работим усилено за създаването на възможности за децата на България да развиват своите умения и да реализират потенциала си.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ И ТРАЯНА С ОТЛИЧИЯ ЗА ЛЮБИМИ МАРКИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ

ПРЕСТИЖ_Любима_Марка

Вълнуващи моменти от българския младежки STEAM & SPACE фестивал

PRESTIGE_HELLO_SPACE

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ