ПРАЗНУВАМЕ ПАРТНЬОРСТВОТО И УСПЕХА: ДИСТРИБУТОРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ И ГОДИШНИ НАГРАДИ ПРЕСТИЖ 2023

В ПРЕСТИЖ вярваме в силата на сътрудничеството и важността на устойчивите партньорства. На 21 ноември имахме честта да бъдем домакин на събитие, посветено на отдадеността и усилената работа на нашите уважавани дистрибутори в България. Това събитие беше доказателство за тяхната ангажираност в дистрибуцията на нашите продукти, промотирането на нашите марки и засилването на нашата лидерска позиция на пазара.

Специални коктейли, всеки с име на водещите марки на ПРЕСТИЖ, посрещна гостите и подготви сцената за една вълнуваща и празнична вечер.

Дарина Стоянова, изпълнителен директор на ПРЕСТИЖ, приветства с добре дошли присъстващите като подчерта значението на партньорството и силата на това да правим правилните неща в бизнеса, които ни движат напред и правят бизнеса и средата ни по-добро място за всички нас.

Преди голямата церемония по награждаване на нашите дистрибутори, разгърнахме динамична мини-конференция, включваща интересни и полезни сесии, съсредоточени около темата „Успяваме заедно“.

Продажбите и стратегии за успех: търговска гледна точка

Нашият търговски директор Надежда Захариева ангажира публиката със завладяваща презентация, фокусираща се върху значението на малките магазини в нашата екосистема.  Тя акцентира, че ПРЕСТИЖ е предпочитан избор за всички магазини, а ние заедно се стремим да предоставим най-доброто обслужване, най-голямото разнообразие и най-доброто качество на бисквити, вафли и сухи пасти. Сесията подчерта значението и смисъла на това да растем заедно и да даваме добавена стойност на нашите клиенти и потребители, правейки техния бизнес успешен и деня на всички по-сладък.

Силни марки и промоционални активности: маркетинг перспектива

Маркетинг директорът Надежда Димитрова сподели информация за проведени десетки потребителски проучвания с цел да бъдем по-близо до потребителите и да познаваме и разбираме по-добре техните нужди. Надя информира за силата на марките на ПРЕСТИЖ, за любовта и доверието на потребителите в нашите продукти, както и за реализираните промоционалните активности през изминалата година

Макроикономически анализ и прогноза

Кристофор Павлов, Главен икономист на УниКредит Булбанк, Соня Николова,  Директор отдел към Международен център на УниКредит Булбанк и Симеон Величков, Икономист в екип Икономически проучвания на УниКредит Булбанк бяха наши специални гости.  Г-н Павлов  направи изчерпателен макроикономически анализ и прогноза за България и Европа. Дълбочината на предоставената информация даде възможност на присъстващите гости да научат за новостите и иновативните подходи на банката, както и да обмислят своите бизнес стратегии в съответствие с променящия се икономически климат.

Акцентът на събитието беше дългоочакваната церемония по награждаване. Годишните награди на ПРЕСТИЖ 2023 имаха за цел да отличат всеки един от нашите дистрибутори за безценния им принос към успеха на нашата компания.

Изказваме сърдечни благодарности на всички наши партньори, дистрибутори, гости и колеги, че уважиха събитието, превръщайки го в незабравим празник на партньорството и общия успех.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ