ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

С удоволствие споделяме успеха на ежегодно празненство по повод Деня на семейството на ПРЕСТИЖ в нашия завод във Велико Търново. Посвещаваме този ден на семействата, приятелите и най-вече на децата на нашите служители, предлагайки им уникална възможност да разгледат работното място на своите близки и да се забавляват.

Тази година организирахме разнообразни дейности, съобразени с различните възрастови групи на нашите гости. За най-малките имаше вълнуващ музикален спектакъл „Зайови небивалици“ с артисти от региона на Велико Търново и Габрово, както и занимателна работилница за зайчета за деца и родители. За по-големите деца се фокусирахме върху образователни преживявания, подчертаващи важността на дигиталните умения и интересния свят на изкуствения интелект, включително интерактивна сесия с Chat GPT. Една от най-интересните части беше създаването на песен с ключови думи, демонстрирайки творческия потенциал на изкуствения интелект.

Големият финал за всички беше обиколка на производствените ни съоръжения. Каква радост да видим удивлението и любопитството в очите на нашите гости, докато научаваха за сложните процеси, свързани с производството на любимите им бисквити и вафли.

Нотка магия към празника добавят, разбира се и безплатния сладолед и подаръците за нашите специални гости.

Гордеем се, че сме грижовен работодател, отдаден на благополучието на нашите служители и техните семейства. Взаимодействието с голямо семейство на ПРЕСТИЖ е ключов приоритет за нас и събития като Деня на семейството са доказателство за нашата отдаденост. Очакваме с нетърпение да продължим тази традиция и да създадем още незабравими преживявания за всички участници.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ И ТРАЯНА С ОТЛИЧИЯ ЗА ЛЮБИМИ МАРКИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ

ПРЕСТИЖ_Любима_Марка

Вълнуващи моменти от българския младежки STEAM & SPACE фестивал

PRESTIGE_HELLO_SPACE

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ