ПОДАРЪК ЗА 1 ЮНИ – ПОСЕЩЕНИЕ В НАЙ-СЛАДКАТА КОМПАНИЯ

Дни преди 1-ви юни посрещнахме 24 деца и техните преподаватели от ОУ „Христо Ботев“ град Велико Търново. Посещението беше по инициатива на „Център за кариерно развитие“ към училището с фокус запознаване с различните професии в бизнеса и ранното детско професионално развитие.

Децата бяха посрещнати от нашите колеги от отдел човешки ресурси Теодора Василева и Росица Башева, които им разказаха за успеха на ПРЕСТИЖ, както и някои любопитни факти за нашите продукти и марки. Всички те разгледаха нашето производството, похапнаха вкусни бисквитки Траяна, запознаха се с много наши колеги и си тръгнаха с подаръци и усмивки.

Учениците бяха от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас, а за всички тях ПРЕСТИЖ беше първата компания, която отваря вратите на своето производство и сърцата на своите служители! Приветствахме ги с добре дошли в света на най-вкусните бисквитки и вафли и ги окуражихме да се образоват добре, да четат повече книги, да учат езици, защото успехът зависи от тях самите и това да са трудолюбиви, последователни и готови да учат нови знания и умения през целия си живот.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ И ТРАЯНА С ОТЛИЧИЯ ЗА ЛЮБИМИ МАРКИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ

ПРЕСТИЖ_Любима_Марка

Вълнуващи моменти от българския младежки STEAM & SPACE фестивал

PRESTIGE_HELLO_SPACE

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ