МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

Благодарим от сърце на нашите невероятни колеги, които гостуваха на НБУ и студентите, завършващи магистратура бранд мениджмънт.

В ПРЕСТИЖ обичаме срещите с интелигентни и будни млади хора, поради няколко причини:

  • Прозрения от реалния свят: Нашите маркетинг стратегии, промоции и потребителски проучвания са родени от непрекъснато развиващия се пазар. Като споделяме наученото през годините за някои от нашите емблематични марки като #Ная и #Мираж, ние предоставяме на студентите перспектива от реалния свят и им помагаме да свържат теоретичните знания с реално случващото на пазара.
  • Свежи идеи: Като компания от бързооборотния сектор обичаме свежите идеи и различните гледни точки. Сътрудничеството с академичните среди ни запознава с новаторски идеи, разнообразни гледни точки и начина на мислене на следващото поколение. Общуването с младите хора е двупосочна улица, където научаваме толкова, колкото и споделяме.
  • Подхранване на таланти: Взаимодействайки със студентите, ние допринасяме за развитието на бъдещите маркетинг специалисти в България. Това е инвестиция в талант, която гарантира, че следващото поколение ще притежава добър набор от знания и умения, необходими за успех в индустрията.
  • Корпоративна социална отговорност: Споделянето на нашия опит и знания е начин да даваме обратно на общността. Става въпрос за овластяване на следващото поколение и принос за растежа на индустрията ни.

БЛАГОДАРИМ на нашите колеги, които бяха посланици на корпоративната културата и експертизата на ПРЕСТИЖ. Нека продължаваме да бъдем преносител на знанието, вдъхновяващи както нашите колеги, така и светлите умове на студентите в България.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ