МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

Благодарим от сърце на нашите невероятни колеги, които гостуваха на НБУ и студентите, завършващи магистратура бранд мениджмънт.

В ПРЕСТИЖ обичаме срещите с интелигентни и будни млади хора, поради няколко причини:

  • Прозрения от реалния свят: Нашите маркетинг стратегии, промоции и потребителски проучвания са родени от непрекъснато развиващия се пазар. Като споделяме наученото през годините за някои от нашите емблематични марки като #Ная и #Мираж, ние предоставяме на студентите перспектива от реалния свят и им помагаме да свържат теоретичните знания с реално случващото на пазара.
  • Свежи идеи: Като компания от бързооборотния сектор обичаме свежите идеи и различните гледни точки. Сътрудничеството с академичните среди ни запознава с новаторски идеи, разнообразни гледни точки и начина на мислене на следващото поколение. Общуването с младите хора е двупосочна улица, където научаваме толкова, колкото и споделяме.
  • Подхранване на таланти: Взаимодействайки със студентите, ние допринасяме за развитието на бъдещите маркетинг специалисти в България. Това е инвестиция в талант, която гарантира, че следващото поколение ще притежава добър набор от знания и умения, необходими за успех в индустрията.
  • Корпоративна социална отговорност: Споделянето на нашия опит и знания е начин да даваме обратно на общността. Става въпрос за овластяване на следващото поколение и принос за растежа на индустрията ни.

БЛАГОДАРИМ на нашите колеги, които бяха посланици на корпоративната културата и експертизата на ПРЕСТИЖ. Нека продължаваме да бъдем преносител на знанието, вдъхновяващи както нашите колеги, така и светлите умове на студентите в България.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори