Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

В разгара на лятната ваканция група любознателни и много усмихнати ученици от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“ град Стара Загора посетиха завода на ПРЕСТИЖ във Велико Търново.

Щастливи сме, когато можем да покажем в действителност на бъдещите специалисти в хранително-вкусовата индустрия в България какво означава модерна производствена среда, иновативно складово стопанство и високотехнологични лаборатории. Да демонстрираме на практика как се произвеждат продуктите на ПРЕСТИЖ, при спазването на най-високите стандарти за производство на хранителни продукти. Децата се обучават в специалност „Техник-технолог по качество на храни и напитки“ и всичко научено и видяно в ПРЕСТИЖ беше от изключително значение за всички тях. Посещението в завода на ПРЕСТИЖ беше част от задължителната практика на учениците.

Нашите гости, от своя страна, се похвалиха, че от края на 2022 година училището е вече със статут на „Център за високи постижения в професионалното образование и обучение“. Предстои гимназията да бъде модернизирана и оборудвана в съответствие с най-високите технологични изисквания.

Благодарим на всички колеги от отделите човешки ресурси и качество, които се включиха в посрещането на децата.

Сподели: 

Виж още

ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ

PRESTIGE_Family_Day_2024

ПРЕСТИЖ E НАЙ-ДОБЪР FMCG ПРОИЗВОДИТЕЛ

PRESTIGE-the-best-FMCG-producer_2024

ПРАЗНУВАME ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ_ромски_фестивал

СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ОТ FORBES

PRESTIGE_Forbes_2024

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори