Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

В разгара на лятната ваканция група любознателни и много усмихнати ученици от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“ град Стара Загора посетиха завода на ПРЕСТИЖ във Велико Търново.

Щастливи сме, когато можем да покажем в действителност на бъдещите специалисти в хранително-вкусовата индустрия в България какво означава модерна производствена среда, иновативно складово стопанство и високотехнологични лаборатории. Да демонстрираме на практика как се произвеждат продуктите на ПРЕСТИЖ, при спазването на най-високите стандарти за производство на хранителни продукти. Децата се обучават в специалност „Техник-технолог по качество на храни и напитки“ и всичко научено и видяно в ПРЕСТИЖ беше от изключително значение за всички тях. Посещението в завода на ПРЕСТИЖ беше част от задължителната практика на учениците.

Нашите гости, от своя страна, се похвалиха, че от края на 2022 година училището е вече със статут на „Център за високи постижения в професионалното образование и обучение“. Предстои гимназията да бъде модернизирана и оборудвана в съответствие с най-високите технологични изисквания.

Благодарим на всички колеги от отделите човешки ресурси и качество, които се включиха в посрещането на децата.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ