Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

В разгара на лятната ваканция група любознателни и много усмихнати ученици от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“ град Стара Загора посетиха завода на ПРЕСТИЖ във Велико Търново.

Щастливи сме, когато можем да покажем в действителност на бъдещите специалисти в хранително-вкусовата индустрия в България какво означава модерна производствена среда, иновативно складово стопанство и високотехнологични лаборатории. Да демонстрираме на практика как се произвеждат продуктите на ПРЕСТИЖ, при спазването на най-високите стандарти за производство на хранителни продукти. Децата се обучават в специалност „Техник-технолог по качество на храни и напитки“ и всичко научено и видяно в ПРЕСТИЖ беше от изключително значение за всички тях. Посещението в завода на ПРЕСТИЖ беше част от задължителната практика на учениците.

Нашите гости, от своя страна, се похвалиха, че от края на 2022 година училището е вече със статут на „Център за високи постижения в професионалното образование и обучение“. Предстои гимназията да бъде модернизирана и оборудвана в съответствие с най-високите технологични изисквания.

Благодарим на всички колеги от отделите човешки ресурси и качество, които се включиха в посрещането на децата.

Сподели: 

Виж още

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei

Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_деца-подкрепа-първи клас

СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

Prestige_donation-children-ward_Veliko_Tarnovo

КАРАТЕ, МОРЕ И ПРЕСТИЖ Soft Cookies

ПРЕСТИЖ_детски-лагер-карате

Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_посещение_деца

ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Ден на семейството на ПРЕСТИЖ