ЛИДЕРСКА АКАДЕМИЯ „УСПЯВАМЕ В БЪЛГАРИЯ“ НА СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ

Програмата Лидерска академия „Успяваме в България“ на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) е насочена към дамите в бизнеса – мениджъри на средно ниво, както и собственици на малък и среден бизнес, които желаят да надградят своите умения и да развият предприемаческия си дух. Обученията са напълно безплатни, благодарение на компаниите членове на Съвета и дават възможност на участничките да се включат в нови предизвикателства, да развият лидерския си потенциал, да опознаят своите силни и слаби страни и да получат ценни практични насоки за развитието си.

Като компания член на СЖББ ПРЕСТИЖ имаше възможността за поредна година да включи свой служител в програмата. Тази година това беше Ирена Владова, мениджър експорт, която имаше уникалната възможност да награди своите знания, да се запознае с много завладяващи лектори и амбициозни участници от различни водещи компании. „Благодаря на ПРЕСТИЖ и моите ръководители за възможността да се включва в Лидерската Академия на СЖББ. Беше различно преживяване, което ме обогати и ме срещна с прекрасните дами от Съвета, чиито професионални и лични успехи са истинско вдъхновение, а те самите модели за подражание“ сподели Ирена в деня на нейното дипломиране.

Програмата на академията е разделена на шест модула от различни теми, адаптирани към новата действителност и предизвикателства пред бизнесите, сред които „Емоционална интелигентност“, „Въздействащи презентации в онлайн среда“, „Умения за отстояване и влияние“, „Бизнес моделът ТИ“, в който специален гост беше Дарина Стоянова, изпълнителен директор на ПРЕСТИЖ.

Ирена получи своя сертификат лично от кмета на София Йорданка Фандъкова и Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

 За да поздравят дамите, които завършиха осмото издание на Лидерската академия „Успяваме в България“ на церемонията присъстваха и Боряна Манолова, председател на УС на СЖББ и Главен изпълнителен директор на Siemens за България, Северна Македония и Украйна и Екатерина Кирилова, член на УС и директор „Продажби“ в УниКредит Булбанк.

Лидерска академия „Успяваме в България“ се провежда от 2014 г. съвместно с УниКредит Булбанк и под патронажа на кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова. Академията се реализира, изпълнявайки един от основните приоритети на СЖББ – да насърчава професионалното развитие на жените в бизнеса в България. През 2016 г. Лидерска академия „Успяваме в България“ бе отличена с първа награда в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ на Българския форум на бизнес лидерите.

В ПРЕСТИЖ се гордеем, че сме активен член на тази изключителна организация и чрез нея предоставяме възможности за нашите служители, които са отвъд обичайните обучения, за да бъдат те още по-уверени по пътя на своето професионално развитие.

Сподели: 

Виж още

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти

Честит 8-ми март на всички прекрасни дами в екипа на ПРЕСТИЖ и уникалните жени в нашите семейства

Престиж_Международен ден на жената. 8-ми март 2023

ПРЕСТИЖ С НАГРАДА ЗА КОРПОРАТИВНА КУЛТУТА И ЦЕННОСТИ

Най-новите бисквити Престиж Cookies и Престиж Digestive Thins – качество и вкус на световно ниво

Престиж Cookies

ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

Престиж-филм-Майка_деца

ДЕТСКИ УСМИВКИ В ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_Детско_Коледно_парти-2022