ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Най-любимият празник с най-любимите ни хора беше тази събота във Велико Търново.

За поредна година отбелязахме Деня на семейството на ПРЕСТИЖ с много забавления и интересни занимания за малки и големи. Наши най-скъпи гости бяха близки, роднини, деца и приятели на нашите колеги, които имаха възможността да посетят нашите работни места, да се запознаят и снимат с колегите ни в ПРЕСТИЖ и да научат повече за компанията, продуктите, производството и магията на ПРЕСТИЖ.

През целия ден имаше много и различни занимания за всички, които се включиха в празника:

  • „Аз създавам“ – детска работилничка СРЪЧКОВЦИ забавляваше всички деца под 7 години, които рисуваха НАЯ върху специални текстилни торбички и правеха бисквитки с ръцете се
  • Бъди финансово грамотен“ – занимателна и образователна лекция за възрастни и деца. Научихме много за историята и стойността на парите, какво означават различните елементи върху банкнотите, как да спестяваме и управляваме своя бюджет.
  • „Опознай ПРЕСТИЖ“ – разказ за историята и успеха на компанията, за силата на това да имаш големи мечти, да работиш усърдно и да ги сбъдваш.

Най-вълнуващо за всички беше посещението в нашата производствена база, където всички гости успяха да научат къде се случва магията ПРЕСТИЖ и как се произвеждат най-вкусните бисквитки, вафли и пастички в България.

Специална фото кабинка запечата вълнението, емоцията от деня и най-широките усмивки на голямото семейство на ПРЕСТИЖ.

Грижата за семейството на ПРЕСТИЖ, за нашите служители, за техните близки и деца е водеща и устойчива през годините. Щастливи сме, че сме причина за много детски усмивки и възможност семейството на ПРЕСТИЖ да прекарва повече качествено време заедно.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ