ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО НА ПРЕСТИЖ

Много сме горди, че имахме възможността да се включим активно и да подпомогнем провелата се през изминалите месеци Бизнес академия за стартиращи предприемачи във Велико Търново. Проектът е на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен е от Община Велико Търново и представлява иновативен, напълно безплатен курс за обучение.

Експерти от ПРЕСТИЖ се включиха като лектори в академията и споделиха с младите предприемачи своя опит и познания в различни сфери от бизнеса. Надежда Димитрова, маркетинг директор в екипа, беше лектор в модула, посветен на цените и ценообразуването. Магдалена Сергиева, директор човешки ресурси и администрация и Теодор Костадинов, юрисконсулт,  засегнаха важните юридически аспекти в бизнеса и ключови трудово-правни моменти.

На 30-ти ноември 2021 във Велико Търново се проведе и финалът на Академията, в който 24 участници достойно защитиха своите проекти, повярваха още повече в идеите си и се мотивираха за бъдещи професионални успехи.

Дарина Стоянова, изпълнителен директор на нашата компания, връчи Голямата награда за предприемачество на ПРЕСТИЖ на Сдружение „Самоводска чаршия“ в размер на 1000 лева за създаване на проект „Занаятчийски обучителен център“ в град Велико Търново. В модерния център трябва да бъдат обособени и оборудвани зала за теоретични занимания, зала за практическо обучение,  както и изложбена и мострена зала за предсатвяне на готови изделия. Ще се осъществяват обучения по художествени занаяти за ученици, студенти и хора с интерес към занаятите. Ще се организират тематични изложби с произведения на майстотите занаятчии, както и открити уроци, детски работилници и други с цел популяризирането и запазването на традиционните български занаяти.

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени ръководни и лидерски позиции

ПРЕСТИЖ е компанията шампион в представяне на жени ръководни и лидерски позиции

БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТ НА ПРЕСТИЖ ВЗЕ ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ДУБАЙ ISM MIDDLE EAST 2022

PRESTIGE_award_Best_Bakery_Product_ISM-ME_2022

РАЗНООБРАЗНИТЕ РОЛИ НА ЖЕНИТЕ В ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

ПРЕСТИЖ подкрепи форума Разнообразните роли на жените в Зеления преход

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

Предизвикателството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ С ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК

ПРЕСТИЖ_подарък-раници-деца-първи-клас

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯТ ЖИВОТ

ТРАЯНА ВРЪЩА ЦВЕТОВЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТ