ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО НА ПРЕСТИЖ

Много сме горди, че имахме възможността да се включим активно и да подпомогнем провелата се през изминалите месеци Бизнес академия за стартиращи предприемачи във Велико Търново. Проектът е на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен е от Община Велико Търново и представлява иновативен, напълно безплатен курс за обучение.

Експерти от ПРЕСТИЖ се включиха като лектори в академията и споделиха с младите предприемачи своя опит и познания в различни сфери от бизнеса. Надежда Димитрова, маркетинг директор в екипа, беше лектор в модула, посветен на цените и ценообразуването. Магдалена Сергиева, директор човешки ресурси и администрация и Теодор Костадинов, юрисконсулт,  засегнаха важните юридически аспекти в бизнеса и ключови трудово-правни моменти.

На 30-ти ноември 2021 във Велико Търново се проведе и финалът на Академията, в който 24 участници достойно защитиха своите проекти, повярваха още повече в идеите си и се мотивираха за бъдещи професионални успехи.

Дарина Стоянова, изпълнителен директор на нашата компания, връчи Голямата награда за предприемачество на ПРЕСТИЖ на Сдружение „Самоводска чаршия“ в размер на 1000 лева за създаване на проект „Занаятчийски обучителен център“ в град Велико Търново. В модерния център трябва да бъдат обособени и оборудвани зала за теоретични занимания, зала за практическо обучение,  както и изложбена и мострена зала за предсатвяне на готови изделия. Ще се осъществяват обучения по художествени занаяти за ученици, студенти и хора с интерес към занаятите. Ще се организират тематични изложби с произведения на майстотите занаятчии, както и открити уроци, детски работилници и други с цел популяризирането и запазването на традиционните български занаяти.

Сподели: 

Виж още

ПОДАРЪК ЗА 1 ЮНИ – ПОСЕЩЕНИЕ В НАЙ-СЛАДКАТА КОМПАНИЯ

Деца-посещение-ПРЕСТИЖ

Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_ученици_посещение

СТУДЕНТИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ПОСЕТИХА ПРЕСТИЖ

Студенти УХТ посещение в ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ Е КОМПАНИЯ ФИНАЛИСТ ВЪВ FORBES BUSINESS AWARDS 2023

Forbes_Business_Awards

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ МЕЖДУНАРОДНАТА КАРАТЕ КУПА „ЕТЪР”

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти