В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

Образованието и професионалното развитие на младите хора в България са винаги част от нашите КСО инициативи. Гордеем се, че подкрепяме страхотната инициатива „HR: Rush for Practice“, насочена към студентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“

Студентите ще имат възможността да работят в реална среда по подбор на кадри за нуждите на разрастващия се екип на ПРЕСТИЖ, развивайки своите дигитални умения посредством иновативната платформа на Pleggi.

На откриващата среща на инициативата Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация, се срещна с организаторите и студентите като сподели интересни факти от историята и успешното развитие на ПРЕСТИЖ. Магдалена даде ценни насоки и съвети за работата на момичетата и момчетата.

Поздравяваме проф. Венета Христова и Цветелин Николов от Pleggi за визионерството и желанието да търсят и предлагат на студентите възможности да прилагат наученото, да се забавляват и трупат ценен опит за своето професионално развитие.

Сподели: 

Виж още

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти

Честит 8-ми март на всички прекрасни дами в екипа на ПРЕСТИЖ и уникалните жени в нашите семейства

Престиж_Международен ден на жената. 8-ми март 2023

ПРЕСТИЖ С НАГРАДА ЗА КОРПОРАТИВНА КУЛТУТА И ЦЕННОСТИ

Най-новите бисквити Престиж Cookies и Престиж Digestive Thins – качество и вкус на световно ниво

Престиж Cookies

ПРЕСТИЖ ЗАЕДНО С ФИЛМА „МАЙКА“ СБЪДВАТ ДЕТСКИ МЕЧТИ

Престиж-филм-Майка_деца

ДЕТСКИ УСМИВКИ В ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_Детско_Коледно_парти-2022