В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

Образованието и професионалното развитие на младите хора в България са винаги част от нашите КСО инициативи. Гордеем се, че подкрепяме страхотната инициатива „HR: Rush for Practice“, насочена към студентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“

Студентите ще имат възможността да работят в реална среда по подбор на кадри за нуждите на разрастващия се екип на ПРЕСТИЖ, развивайки своите дигитални умения посредством иновативната платформа на Pleggi.

На откриващата среща на инициативата Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация, се срещна с организаторите и студентите като сподели интересни факти от историята и успешното развитие на ПРЕСТИЖ. Магдалена даде ценни насоки и съвети за работата на момичетата и момчетата.

Поздравяваме проф. Венета Христова и Цветелин Николов от Pleggi за визионерството и желанието да търсят и предлагат на студентите възможности да прилагат наученото, да се забавляват и трупат ценен опит за своето професионално развитие.

Сподели: 

Виж още

Стъпка към пълното владеене на търговската игра

ПРЕСТИЖНИ_Партньори

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НБУ

ПРЕСТИЖ_Изкуството-помага

организациите с повече овластени жени са двигатели на прогреса

Darina_Stoyanova_Empower_her

Честито пенсиониране, Таня!

ПРЕСТИЖ_честито-пенсиониране

Мартенички и лакомства от ПРЕСТИЖ за над 700 деца в Лондон

ПРЕСТИЖ Баба Марта деца

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024