В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

Образованието и професионалното развитие на младите хора в България са винаги част от нашите КСО инициативи. Гордеем се, че подкрепяме страхотната инициатива „HR: Rush for Practice“, насочена към студентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“

Студентите ще имат възможността да работят в реална среда по подбор на кадри за нуждите на разрастващия се екип на ПРЕСТИЖ, развивайки своите дигитални умения посредством иновативната платформа на Pleggi.

На откриващата среща на инициативата Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация, се срещна с организаторите и студентите като сподели интересни факти от историята и успешното развитие на ПРЕСТИЖ. Магдалена даде ценни насоки и съвети за работата на момичетата и момчетата.

Поздравяваме проф. Венета Христова и Цветелин Николов от Pleggi за визионерството и желанието да търсят и предлагат на студентите възможности да прилагат наученото, да се забавляват и трупат ценен опит за своето професионално развитие.

Сподели: 

Виж още

СПОРТЕН КЛУБ ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ ПРЕСТИЖ С ДАРЕНИЕ НА ЕКИПИРОВКА

PRESTIGE_Kids_team_attire_ice_hokei

Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_деца-подкрепа-първи клас

СИЛАТА НА ОБЩНОСТТА: ПРЕСТИЖ ДАРИ СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТА НА ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ВЪВ ВЕЛИКОТО ТЪРНОВО

Prestige_donation-children-ward_Veliko_Tarnovo

КАРАТЕ, МОРЕ И ПРЕСТИЖ Soft Cookies

ПРЕСТИЖ_детски-лагер-карате

Лятна практика и сладка среща с ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_посещение_деца

ДЕН НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕСТИЖ 2023

Ден на семейството на ПРЕСТИЖ