В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ХРАНЕНЕ

Като един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България за ПРЕСТИЖ беше чест да бъде един от спонсорите, които подкрепиха XI Конкрес по хранене, организиран от Българско дружество по хранене и диетика.

Благодарим за любезната покана на проф. д-р Божидар Попов, дм, дмн и председател на  Българско дружество по хранене и диетика да представим част от асортимента на ПРЕСТИЖ по време на 4-дневния конгрес, който се проведе в международния дом на учените „Фредирик Жолио –Кюри“ в кк „Константин и Елена“ град Варна. Участниците в конгреса имаха възможността да опитат нашите бисквите ПРЕСТИЖ Мюсли, които са с 30% намалено съдържание на захар,

ПРЕСТИЖ Мюсли бисквити

както и продуктите от нашата марка ПРЕСТИЖ WELLNESS – бисквитите и вафлите без добавена захар, които разработихме заедно с Българска Асоциация Диабет.

PRESTIGE WELLNESS

Само малка част от присъстващите изтъкнатите експерти в областта на храненето и диетиката бяха проф. д-р Веселка Дулева, дм и проф. д-р Донка Байкова, дм.

Знаете ли, че?

По данни на Българско дружество по хранене и диетика сладкият вкус е генетично програмирана преференция, а  приоритетите при хранителната селекция са:

  • Вкус
  • Цена
  • Удобство
  • Здраве
  • Разнообразие

Сподели: 

Виж още

ПОДАРЪК ЗА 1 ЮНИ – ПОСЕЩЕНИЕ В НАЙ-СЛАДКАТА КОМПАНИЯ

Деца-посещение-ПРЕСТИЖ

Ученици, обучаващи се по професия „Лаборант“, посетиха иновативните лаборатории на ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ_ученици_посещение

СТУДЕНТИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ПОСЕТИХА ПРЕСТИЖ

Студенти УХТ посещение в ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ Е КОМПАНИЯ ФИНАЛИСТ ВЪВ FORBES BUSINESS AWARDS 2023

Forbes_Business_Awards

ПРЕСТИЖ ПОДКРЕПИ МЕЖДУНАРОДНАТА КАРАТЕ КУПА „ЕТЪР”

В подкрепа на студенти от Великотърновския Университет

ПРЕСТИЖ_студенти