Вдъхновение за младите умове в семейството на ПРЕСТИЖ

С настъпването на месец септември се доближаваме и до началото на новата учебна година с трепетно вълнение и очакване за деца и родители. За учениците от първи клас това е пътуване в света на ученето, откритията и мечтите. Но за някои семейства разходите, свързани с изпращането на децата им на училище, могат да се превърнат в тежък товар.

Гордеем се, че отново имахме възможността да организираме вълнуваща инициатива, която резонира с нашия КСО фокус върху децата, общността, грижата и образованието. Подарихме раници, пълни с основни учебни материали, на децата на нашите служители, които тази година ще бъдат в първи клас, запалвайки искра на надежда и ентусиазъм в сърцата им. В основата на тази инициатива на ПРЕСТИЖ е намерението ни като един от най-големите работодатели в региона на Велико Търново да осигурим подкрепа, която излиза извън работното място.

Като облекчаваме финансовото бреме на нашите служители и предоставяме на техните деца инструментите, за да успеят, ние си поставихме за цел да създадем вълна от позитивност, която да се разпространи далеч извън ПРЕСТИЖ и стените на класната стая.

Влиянието беше незабавно и топло. Родителите изразиха благодарността си за внимателния жест, а озарените очи на децата и техните големи усмивки, когато получиха собствени раници сами говорят за емоцията и вълнението, което изпитаха. В ПРЕСТИЖ вярваме, че именно малките жестове на добрина внушават чувство на принадлежност и подкрепа в рамките на нашата фирмена общност, създавайки среда, в която всеки се чувства значим и ценен.

По пътя напред нашата ангажираност към създаването на устойчиво въздействие остава непроменена. Образованието е мощна сила, която оформя бъдещето и ние вярваме, че всяко дете заслужава шанса да го приеме с ентусиазъм и оптимизъм.

Успех в първи клас, мили деца!

Сподели: 

Виж още

ПРЕСТИЖ с награда за работодателска марка

PRESTIGE_employer_branding_award_2024

Димитър Дивлев е финалист в конкурса Финансов директор на годината 2023

Dimitar_Divlev_CFO_of the year-finalist

ПРЕСТИЖ е топ производител в БЪЛГАРИЯ

ПРЕСТИЖ топ производител

МАРКЕТИНГ ЕКИПЪТ НА ПРЕСТИЖ СЕ СРЕЩНА СЪС СТУДЕНТИ ОТ НБУ

ПРЕСТИЖ_НБУ_маркетинг

Сладка и Успешна 2024 година

Сладка нова година

15 години заедно с ПРЕСТИЖ

15_години-заедно_в-ПРЕСТИЖ